Julemarked

Kom til årets hyggeligste julemarked i smukke Nysted

Lørdag og søndag d. 16-17. november 2024 kl. 10-16

I Nysted er det tradition, at byens godtfolk åbner deres smukke porte, gårde og haver, når der er Julemarked i byen.  Hele Nysted forvandles til et stort, skønt julemarked med åbne porte, og byens rum fyldes med spændende boder, julestemning, lækre dufte og aktiviteter for børn og voksne.

Sidste år besøgte ca. 9.000 mennesker fra nær og fjern Julemarkedet- og tilbagemeldingerne var overvældende. Gæsterne kunne mærke at markedet var skabt fra hjertet og nød at besøge vores eventyrlige by, lækre butikker, flotte stande og underholdende børneaktiviteter.

Vi håber, at du, din familie og venner har lyst til at bruge en weekend sammen med os i juleglædens tegn.

For stadeholdere

Kom og sælg dit smukke julepynt og lækre kunsthåndværk på vores marked. Bliv en del af vores juleeventyr, hvor du kan præsentere dine unikke kreationer og være med til at gøre julen endnu mere magisk.

Årets program for 2023

Den smukke gamle købstad Nysted på det sydligeste Lolland er den perfekte ramme for det hyggeligste julemarked.

Kom og oplev masser af boder med smukt kunsthåndværk, håndlavet julepynt, keramik, pileflet, strikkerier & hæklerier til den kolde tid, juledekorationer & kranse, et væld af gaveidéeer, gastronomiske lækkerier, aktiviteter for både børn og voksne.

Intuit Mailchimp logo
Facebook icon
Instagram icon

© 2022 Foreningen Eventyrlige Nysted